Zapomeňte na zdlouhavé procesy - stažení faktur pro daňové přiznání je nyní otázkou pár kliknutí! Možnost hromadného stažení faktur je dostupná pro uživatele tarifu PREMIUM a ve zkušebním období.

Stažení faktur je jednoduché, ať už potřebujete doklady za určité období nebo za celý minulý rok. Vyberte si z široké škály formátů faktur, které FakturaOnline.cz nabízí a stahujte své faktury hromadně v sekci Vystavené faktury či Reporty.

Stažení faktur v sekci Vystavené faktury

V seznamu vystavených faktur označte ty, které potřebujete, nebo klikněte na první políčko v levém horním rohu, kterým je označte všechny. Poté stačí kliknout na Hromadné akce a zvolit požadovanou možnost.

Hromadné stažení faktur

Můžete si vybrat možnost stažení vybraných faktur ve formátech XML, který je kompatibilní pro účetní systémy Pohoda a Money S3, PDF, XLSX nebo ISDOC. Tím se vaše faktury stáhnou okamžitě do počítače. Skrze kliknutí na možnost Stáhnout všechny faktury za rok .... v PDF během pár chvil obdržíte odkaz pro stažení faktur do vašeho emailu.


Stažení faktur v sekci Reporty

Pokud si přejete filtrovat faktury podle různých kritérií, přejděte do sekci Reporty. Zde můžete faktury filtrovat podle data vystavení, odběratele nebo typu dokladu. Po vyfiltrování jednoduše klikněte na Stáhnout faktury a vyberte požadovaný formát.

🤔 Máte se stahováním faktur potíže? Nezoufejte a kontaktujte Anetu na emailu podpora@fakturaonline.cz!