Rok 2021 se nám už hezky rozjel a my rozhodně nezahálíme. S FakturaOnline.cz se snažíme stále vylepšovat funkce, proto bychom rádi představili vše, na co se nám už povedlo.

Asi největší změnou (a možná také nejvítanější ze strany nových uživatelů) je prodloužení zkušební verze z jednoho na dva týdny. Všichni tak mají mnohem více času na vyzkoušení nástroje a všech jeho funkcí a výhod. 

Dalším žádaným a vítaným vylepšením je úprava Zobrazení sloupců ve výpisu vystavený faktur (pro uživatele s tarifem PREMIUM nebo ve zkušebním TRIALU). Výpis je tak přehlednější a zároveň obsahuje skutečně jen to, co každý uživatel potřebuje. 

Pokud jste pravidelným vystavovatelem svých faktur právě u nás, nejspíš jste si už všimli i aktualizace prostředí pro samotné vystavení včetně možnosti výběru jednotkové položky.

A protože informovanost uživatelů, jejich přístup ke všem podrobnostem a možnostem nástroje, je pro nás také velmi důležitá, stále pracujeme na vylepšení a obsahu našich návodů zde na blogu. Tam je přehledně sepsáno vše o práci s nástrojem FakturaOnline.cz a najdete tam i obecné informace k fakturaci, druhům faktur včetně jejich jednotlivých vzorů a mnoho dalšího.