Rok 2022 byl ve FakturaOnline.cz plný nových funkcí a vylepšení. K těm hlavním můžeme zařadit lepší a přehlednější statistiky vystavených faktur a zobrazení detailu jednotlivých dokladů.

Mezi nové funkce patří:

  • Správa kontaktů, 
  • možnost přidání data platby u jednotlivých položek výpisu faktur, 
  • vylepšení systému našeptávání pro opakovaně fakturované položky,
  • statistiky vystavených faktur, 
  • zobrazení detailu faktur.

Díky možnosti správy kontaktů máte nyní k dispozici seznam svých odběratelů v podobě vytvořeného přehledného adresáře, včetně důležitých údajů jako jsou e-maily a telefonní čísla. Stránka je propojená s registrem ARES, takže máte všechny podrobnosti na jednom místě a bez chyb.

Ve výpisu vystavených faktur si nově můžete přiřadit datum zaplacení k jednotlivým fakturám. Tento údaj se může zobrazovat přímo v samostatném sloupci, nebo pod informační ikonkou u stavu faktur. K jednoduchému označení stavu tak přibyla také možnost sledovat, jakou platební morálku mají odběratelé, zda se mezi nimi neobjevuje někdo, kdo například platí vždy až po datu splatnosti dokladu, apod.

Označení data zaplacení faktury.

Nově jsou také pro uživatele s tarifem PREMIUM k dispozici tzv. Uložené položky pro opakovaně fakturované produkty a služby. Můžete je spravovat spolu s měrnou jednotkou a cenou v jednoduchém seznamu, což usnadní a zrychlí proces vystavování faktur.

Další změnou k lepšímu je nová úvodní stránka, která nabízí všechny důležité statistiky, včetně informací o datu konce vašeho předplatného, počet vystavených faktur, graf zaplacených a nezaplacených dokladů po jednotlivých časových obdobích a další užitečné odkazy. Součástí je také přehled aktuálních novinek.

Uživatelé s tarifem PREMIUM navíc získají nový náhled na vystavené faktury, kde mohou provést další úpravy, jako je označení faktury jako zaplacené, stáhnutí ve formátech PDF, XML nebo ISDOC, editování, duplikování, tisk nebo úplné odstranění. 

Všechny tyto novinky jsou navrženy tak, aby zjednodušily proces vystavování faktur a správy kontaktů, aby uživatelé mohli snadno sledovat stav svých faktur a statistiky. Co vše ještě chystáme, zjistíte v článku Číselné řady, formáty faktur a další připravované novinky. 

Dejte nám vědět třeba na našem Facebooku, co si o vylepšeních myslíte, nebo nám napište, jak by FakturaOnline.cz mohla ulehčit podnikání také vám.